SylonSylon
Alle funktionerBeskedlogning

Beskedlogning

Hold redigeringer og sletninger af Discord-beskeder dokumenteret — plus valgfri oprydning af botspam.

Overblik

Når en besked redigeres eller slettes på din Discord-server, gemmer Sylon en post med det oprindelige og det nye indhold, forfatteren og kanalen — så intet forsvinder sporløst. Et valgfrit modul kan desuden automatisk slette andre bots beskeder i de kanaler, du vælger.

Se, hvordan det virker

Sådan virker det

1

Registrér redigeringer og sletninger

Redigeringer og sletninger af beskeder logges til din logkanal med indholdet før og efter og fuld sammenhæng.
2

Knyt til den rette

Hver post kobles tilbage til forfatteren og kanalen og linkes ind i aktivitetstidslinjen for det fulde billede.
3

Hold rent (valgfrit)

Modulet til automatisk sletning fjerner andre bots beskeder i udvalgte kanaler, med undtagelser hvor du vil beholde dem.

Vigtigste muligheder

Logning af redigerede beskeder med indhold før og efter
Opfanger indholdet af slettede beskeder
Kobling til forfatter og kanal
Valgfri automatisk sletning af botbeskeder
Undtagelser pr. kanal
Egen logkanal til beskeder

Kom i gang

1.Åbn panelet, gå til fanen Beskedlogning, og slå den til.
2.Vælg kanalen, hvor redigeringer og sletninger lægges op.
3.Undtag kanaler, der ikke skal logges — for eksempel en kanal til botspam eller en NSFW-kanal.
4.Det er hele opsætningen; der er ikke mere at sætte op.

Sådan virker det i detaljer

Hvad der logges

Hver redigering og hver sletning af en besked på serveren registreres i logkanalen med hvem, hvor og hvad der blev ændret.

Hvorfor det er vigtigt

Det er den enkleste dokumentation af ”hvad sagde denne besked egentlig, før den blev redigeret eller fjernet” — nyttigt ved moderationstvister og til at fange misbrug, der er redigeret ind bagefter, og som andre systemer ellers kunne overse.

Omfang

Kun redigeringer og sletninger logges her — tilgange, afgange, rolleændringer og stemmeaktivitet hører til Aktivitetslogning, som kører uafhængigt.

Indstillinger

LogkanalKanalen, hvor botten sender logbeskeder for denne funktion.
Undtagne kanalerBeskeder i disse kanaler tjekkes ikke af denne beskyttelse.

Godt at vide

Sylon skal have Se kanal og Læs beskedhistorik i hver kanal, den skal logge.
Beskeder sendt, før Sylon fik adgang til en kanal, kan ikke logges, da botten aldrig så det oprindelige indhold.
Undtagne kanaler springes helt over — intet om dem når logkanalen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg se slettet indhold?

Ja, hvor Sylon så den oprindelige besked, logges det slettede indhold.

Rydder den botspam op?

Valgfrit. Modulet til automatisk sletning fjerner andre bots beskeder i de kanaler, du udpeger.

Kan jeg undtage kanaler?

Ja. Både logning og automatisk sletning understøtter undtagelser pr. kanal.

Relaterede funktioner